Veelgestelde vragen

Heb je een vraag voor ons?

Hier vind je een antwoord op onze meest gestelde vragen. Indien je toch niet de info vind die je nodig hebt kan je ons steeds vrijblijvend contacteren!

Webdesign

Hoeveel kost het om een website te maken?

Omdat elke website anders is zowel qua design als functies is het moeilijk om onmiddellijk een correcte prijs te kunnen geven. Wij kunnen u uiteraard wel een prijs geven voor we aan uw website beginnen, maar dan gebaseerd op de info die we van u hebben gekregen. Contacteer ons voor meer info en wij bezorgen u spoedig een vrijblijvende offerte.

Hoelang duurt het voor mijn website klaar is?

Een basiswebsite kan meestal gemaakt worden binnen 2 tot 3 weken na de aanlevering van de info en foto’s die u graag op uw website wenst te zien. Als er op maat gemaakte toepassingen moeten gemaakt worden kan dit uiteraard langer duren. Voor meer info over hoelang het zou duren om uw website te kunnen lanceren kan u ons steeds contacteren.

Kan ik gebruik maken van een externe hosting voor mijn website?

Een website die door ons gebouwd is kan in bij elke moderne hostingprovider ondergebracht worden. Wij kunnen de website voor jou ook hosten met het voordeel dat we dan sneller kunnen ingrijpen in geval van problemen met de website.

Drukwerk

Kan mijn drukwerk of reclamemateriaal geleverd worden?

Het grootste deel van onze producten kunnen gratis bij u thuis of bedrijf geleverd worden. Echter zijn hier uitzonderingen voor zeer grote / zware artikelen.

Hoelang duurt het voor ik mijn drukwerk geleverd krijg?

De gemiddelde levertermijn voor drukwerk is 4 tot 5 werkdagen afhankelijk van het product. Voor de meest gebruikelijke soorten drukwerk is het ook mogelijk een spoedbestelling te plaatsen waarbij een levering van 2 werkdagen aangeboden word mits de betaling van een supplement.